h

Nieuws van de afdeling


 

21 februari 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 28 Tineke Kusters

“Actieve bewonersverenigingen om zeggenschap te hebben over je eigen woonomgeving zijn van groot belang. Daar zet ik me in mijn wijk de Hengelose Es graag voor in”.

Lees verder
20 februari 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 29 Henk van de Wetering

“Leefbare en aangename wijken. Dáár gaat het om. Dat betekent voldoende voorzieningen, zoals een school, winkels, zorg in de buurt en een actieve wijkagent”.

Lees verder
19 februari 2018

Maak kennis met onze kandidaten. Vandaag nr. 30 Wil Kuipers

“Hengelo moet trots zijn op zijn verleden, heden én toekomst. 150 jaar Stork symboliseert dat en de viering van dit jubileum moet in een scala aan evenementen en activiteiten tot uitdrukking komen”.

Lees verder
17 februari 2018

SP wil verbetering rolstoeltoegankelijkheid van horeca

Foto: SP Hengelo

De Hengelose SP vindt dat de rolstoeltoegankelijkheid van Hengelose horecazaken veel beter moet. Een rondgang door het centrum, met de Hengelose rolstoelgebruiker Samuel de Koning, leert dat rolstoelgebruikers een groot gedeelte van zowel dag- als nachthoreca niet in kunnen komen. Oorzaken zijn met name een te krappe ingang, een te hoge drempel of het niet toestaan van een hulphond.

Lees verder
14 februari 2018

Gemeenteraad stopt plan voor sloop

Dankzij een geslaagde oproep van de SP fractie aan de gemeenteraad van Hengelo om zich aan haar eerder vastgestelde woonvisie te houden kreeg de partij steun van een meerderheid van de gemeenteraad om het sloopplan van 107 woningen in Nijverheid te stoppen.

Lees verder
7 februari 2018

SP verzet zich tegen sloop van betaalbare woningen in 2022

De raadsfractie van de SP in Hengelo wil dat Welbions haar bedekt aangekondigde plannen voor sloop van huurwoningen in de Nijverheid onmiddellijk stopt. De partij wil in de raadsvergadering van 13 februari van wethouder Elferink tekst en uitleg over kennelijke sloopplannen van Welbions.

Lees verder

Pagina's

U bent hier