h

Nieuws van de afdeling

27 september 2017

Hengeloërs verdienen een goed ziekenhuis

Foto: SP Hengelo

Spoedeisende zorg moet voor iedereen bereikbaar zijn, maar nu dreigt de Eerste Hulp gesloten te worden. Samen met bewoners voert de SP actie om de Eerste Hulp in Hengelo open te houden. SP Hengelo bood samen met Nine Kooiman en bewoners duizenden handtekening aan bij de Raad van bestuur.

Lees verder
20 september 2017

Belangrijke stap in de strijd voor het behoud van de Spoedeisende Hulp in Hengelo

Foto: SP Hengelo

Op maandagmiddag 17.00 uur verzamelde zich een menigte van rond de tachtig mensen buiten bij de hoofdingang van het Hengelose ziekenhuis. De SP vond de tijd rijp om de eerste resultaten van de lawine van protest aan de directie van het Hengelose ziekenhuis te laten zien. Immers die directie had in de zomer laten weten dat ze bezig waren om 10 tot 15 miljoen bezuinigingen door te voeren en dat daarbij gedacht werd aan het sluiten van de spoedeisende hulp in het Hengelose ziekenhuis.

Lees verder
20 september 2017

ELKE WEEK STRIJDEN VOOR HET ZIEKENHUIS

Foto: SP Hengelo

Onvermoeibaar vechten SP-gemeenteraadsleden voor behoud van een volwaardig ziekenhuis in Hengelo, Vincent Mulder voorop.
 

Lees verder
19 september 2017

Grote menigte tekent protest aan tegen uitkleding ziekenhuis bij raad van bestuur

Foto: SP Hengelo

Vanmiddag hebben we met velen bij het ziekenhuis duizenden handtekeningen aangeboden voor het behoud van de spoedeisende hulp in ZGT Hengelo. Het bestuur kon ons nog niets toezeggen, dus het wordt nog spannend wat hun definitieve besluit zal worden. Hopelijk horen we binnenkort meer.

Lees verder
13 september 2017

OPROEP AANBIEDING BEZORGDE REACTIES AAN RAAD VAN BESTUUR HENGELOSE ZIEKENHUIS

Foto: SP Hengelo

Beste mensen, hierbij nodigen we alle bezorgde inwoners en vertegenwoordigers van organisaties uit Hengelo en omstreken uit om op maandag 18 september om 17.00 uur in de hal van het Hengelose ziekenhuis (ZGT) hun protest te uiten tegen de dreigende sluiting van de Spoedeisende hulp en te pleiten voor het instellen van een volwaardig ziekenhuis in Hengelo (én in Almelo).

Lees verder
5 september 2017

SP fractievoorzitter Floor van Grouw over het afvalbeleid: ‘Plaats waar nodig meer containers en neem de zorgen van mensen weg!’

Foto: SP Hengelo

De SP vindt het Hengelose beleid gericht op  steeds minder restafval de goeie richting. Fractievoorzitter Floor van Grouw legt uit waarom:

Lees verder

Pagina's

U bent hier