h

Nieuws uit 2009

31 december 2009

Hengelo verdient betere start in nieuwe decennium met socialere keuzes

Vooruitblikkend op de komende jaarwisseling en het komende nieuwe decennium geven fractievoorzitter Mariska ten Heuw en financiën woordvoerder raadslid William van den Heuvel blijk van teleurstelling over het gemis van socialere keuzes bij het vaststellen van de gemeentebegroting voor de komende jaren.

Lees verder
31 december 2009

SP houdt Nieuwjaarsreceptie op straat

Op zaterdag 2 januari organiseert de SP een open inloop bij de Nieuwjaarskraam aan de Enschedesestraat ter hoogte van de HEMA. Bestuurs en gemeenteraadsleden zullen van de partij zijn om met iedereen Nieuwjaarswensen uit te wisselen.

Lees verder
31 december 2009

Gratis met de bus voor 65 Plus gaat door!

De SP wordt momenteel veel gebeld door mensen die menen dat het gratis busvervoer voor 65-plussers in Hengelo zou stoppen. Dit is echter geenszins het geval!

Lees verder
30 december 2009

Melding Illegale bomenkap in Beckum

Met grote regelmaat krijgt de SP een alarmerende melding van de kap van bomen. Heel vaak gaat het om een bomenkap zonder vergunning. De afgelopen dagen ging het wel om een hele grove schending van de bomenverordening.

Lees verder
29 december 2009

SP wil snel GGD onderzoek naar gezondheidsklachten Hengelose Es

De Hengelose SP fractie wil met spoed een debat over de gezondheidsproblemen van bewoners uit de Hengelose Es. Een eerder verzoek daartoe tijdens de presentatie van het rapport eerder deze maand werd niet gehonoreerd.

Lees verder
26 december 2009

OV chipkaart valt duur uit in Hengelo

Floor van GrouwSP raadslid Floor van Grouw heeft de proef op de som genomen door in Hengelo met de OV chipkaart met de bus te reizen, zijn conclusie: de tarieven worden per gereisde kilometer berekend; daarmee is de reiziger gemiddeld 60 % duurder uit. Daarmee wordt het heel onvoordelig om met bussen te reizen die een lus afleggen, waardoor je dus niet direct van A naar B kunt reizen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier