h

Nieuws uit 2005

24 december 2005

Help dít zorgstelsel de boom in

De SP voerde de zaterdag voor Kerst in de Hengelose binnenstad een eindejaarsactie uit protest tegen het nieuwe zorgstelsel. Bezoekers van het centrum werd een vrolijk Kerstfeest en een beter nieuwjaar toegewenst. Voor de liefhebbers werden er slagroomwafels uitgedeeld.

Lees verder
21 december 2005

SP-fractie wil compensatie voor lagere inkomens

De SP fractie heeft in de Hengelose raad voorgesteld om de mensen die niet profiteren van de afschaffing van het gebruikersdeel van de OZB hiervoor een bedrag van 40 euro te compenseren.

Lees verder
30 november 2005

SP kiest Mariska ten Heuw als lijsttrekker

“Inzet voluit tegen armoede“
Gisteravond heeft de ledenvergadering van de SP in Hengelo de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande maart. Unaniem werd daar de voordracht van het bestuur voor de kieslijst overgenomen.

Lees verder
11 november 2005

SP staat in Algemene Beschouwingen stil bij toenemende armoede in Hengelo

Op 9 november 2005 werden de Algemene Politieke Beschouwingen gehouden in de Hengelose gemeenteraad. De SP heeft in haar bijdrage vooral stilgestaan bij de landelijke ontwikkelingen die in 2006 de inkomensverschillen verder zullen vergroten en daarmee ook de armoede doen laten toenemen.

Lees verder
10 november 2005

Busscher's vuurwerkopslag alvast tijdelijk aan banden

In een brief aan enkele van de bezwaarmakers laat de Provincie Overijssel weten dat ze na bijna een jaar nog geen uitsluitsel kan geven over de bezwaren van de honderden bewoners over de uitbreidingsaanvraag van Busscher voor 40.000 kg vuurwerk.

Lees verder
21 oktober 2005

SP bij Hengelose sociale werkvoorziening (SWB ) aan de poort

Een aantal medewerkers van de Solidair-groep uit de Hengelose SP hebben vroeg in de ochtend aan de poort van de SWB Midden Twente gestaan om de werknemers een hart onder de riem te steken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier