h

Nieuws uit 2000

30 december 2000

SP blijft actievoeren om naam schouwburg

Ondanks het feit dat het schouwburgbestuur het contract om de uitverkoop van de naam van de nieuwe schouwburg heeft ondertekend, blijft de SP actievoeren tegen de naam 'Rabotheater'.

Lees verder
22 december 2000

SP vraagt reiziger begrip voor actie NS personeel

Woensdagochtend 20 december zijn op de NS stations in Twente (Almelo, Hengelo, Enschede en Goor) informatiefolders aan reizigers aangeboden met de kop "ze hebben groot gelijk".

Lees verder
9 december 2000

ROOD SEIN VOOR DE CHLOORTREIN!

Op zaterdag 9 december om 12.30u startte het comité 'Rood sein voor de chloortrein' een landelijke campagne voor de deur van Akzo Nobel in Hengelo.

Lees verder
29 november 2000

Massale steun DELAVAL

De solidariteitsactie die door SP-Solidair is opgezet leverde in een dag meer dan 1700 reacties op van de Hengeloërs, jong en oud.

Lees verder
28 november 2000

SP start solidariteits-actie voor behoud DELAVAL

De SP-Solidair groep in Hengelo begint morgen met een kaartenactie ter ondersteuning van strijd van werknemers, ondernemingsraad en directie van DEMAG DELAVAL in Hengelo voor behoud van het bedrijf.

Lees verder
20 november 2000

Huurklachten niet verholpen

Van de huurders die de handtekeningenkaarten tegen de huurverhoging ondertekenden waren er ruim driehonderd die tevens klachten noteerden over het onderhoud van de woning.

Lees verder

Pagina's

U bent hier