h

Nieuws uit 2010

31 december 2010

Emile Roemer op nieuwjaarsbijeenkomst SP Hengelo

Emile RoemerOp maandagavond 10 januari is de Fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, Emile Roemer te gast op de openbare nieuwjaarsbijeenkomst van de SP in Hengelo in Metropool.
De bijeenkomst begint om 20.00 uur, en bezoekers worden vanaf 19.30 uur verwelkomt met koffie. De toegang is gratis en voor iedereen.

Lees verder
18 december 2010

SP wethouder een van de drie beste bestuurders in Twente

Mariska ten Heuw is uitgeroepen tot een van de beste bestuurders in Twente. Ze werd hiertoe verkozen door de Roskam, een Twents weekblad voor politici en bestuurders, die jaarlijks een peiling houdt onder haar medewerkers en een lijst van 25 beste Twentse bestuurders presenteert.

Lees verder
18 december 2010

ROOD ondersteunt studentenacties Enschede

Koud, koud, koud was het: lage temperaturen en veel natte sneeuw. Desondanks trotseerden enkele honderden studenten van Saxion en de Universiteit Twente deze koude om te protesteren tegen de plannen van het kabinet Rutte om studenten die extra tijd nodig hebben voor hun studie te beboeten.

Lees verder
18 december 2010

SP brengt Hengelo SPeciaal huis aan huis

Meer dan 80 SP vrijwilligers bezorgen deze maand de jaarlijkse SP krant in hun buurt. Het is een goede gewoonte dat de SP fractie jaarlijks huis aan huis de Hengeloërs informeert over haar activiteiten en verantwoording aflegt.

Lees verder
15 december 2010

SP onderzoek onder Hengelose winkeliers: Voldoende koopzondagen

Als uitkomsten van een onderzoek onder Hengelose winkeliers komt de SP tot de conclusie dat vooral de kleinere winkeliers niet zitten te wachten op uitbreiding van het aantal koopzondagen. Ook heeft men last van meer koopzondagen voor supermarkten. Dit zijn in het kort de conclusies als beschreven in het onderzoeksrapport dat de SP uitbrengt onder de titel 'Koopzondagen in Hengelo niet heilig!'.

Lees verder
15 december 2010

SP: Hengelo ontbeert kunst

Tijdens de laatste raadsvergadering van dit jaar werd is er besloten over twee belangrijke veranderingen op het marktplein in Hengelo. De SP fractie stemde voor meer groen, meer bomen op het plein op de plek waar nu nog de lichtlindes staan. Ook kon zij instemmen met het plaatsen van het 'Beren-kunstwerk' op de markt, een vijftal grote bronzen beren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier