h

Nieuws uit 2019

27 december 2019

Lilian Marijnissen te gast op de SP Nieuwjaarsbijeenkomst 20 januari in Metropool

Foto: SP Hengelo

Op maandagavond 20 januari houdt de SP haar traditionele
Nieuwjaarsbijeenkomst in Metropool. Met gesprekken met gasten, muzikale intermezzo's en een zaal vol belangstellenden luidt de SP het nieuwe jaar in. Dit keert is ze zeer vereerd met als speciale gast Lilian Marijnissen, SP fractievoorzitter in de Tweede Kamer.
 

Lees verder
15 november 2019

Welbions en SP lijnrecht tegenover elkaar, sloop of nieuwbouw in Hengelose Nijverheid?

Foto: SP Hengelo

Huurders van de woningen in de Mariastraat, Geerdinksweg, Krabbenbosweg en Wilderinkstraat geven in meerderheid aan tegen de sloopplannen van Welbions te zijn. 

Lees verder
13 november 2019

Lezing in Hengelo: SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak over Democratie, referendumwet, rechten voor klokkenluiders en of politici mogen liegen…

Foto: SP Hengelo

Maandag 18 november is SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak te gast in Hengelo voor een lezing over Democratie. Van Raak is de initiatiefnemer van het Huis der Klokkenluiders en presenteert een wet voor een correctief referendum. Ook zal hij ingaan op de actuele politieke situatie in het land. Mag je liegen als premier van dit land? Hoe erg is het als je herinneringen niet kunt staven met bewijzen? Als er geen herinneringen zijn dan mogen er dus ook geen bewijzen meer zijn?

Lees verder
4 november 2019

De gewonnen strijd voor een skatepark in hartje Hengelo

Foto: SP Hengelo

Het is vandaag 4 november, en er vindt een opening plaats van het nieuw ingerichte Industrieplein in Hengelo, pal aan de zuidzijde van het NS station Hengelo.

Lees verder
30 oktober 2019

SP over plannen voor Mariastraat en omgeving: ‘Neem mening van de huurders serieus!’

Foto: SP Hengelo

De SP fractie in Hengelo vindt dat de woningcorporatie Welbions en de gemeente de mening van de huurders van de woningen in de Mariastraat, Geerdinksweg, Krabbenbosweg en Mariastraat onvoldoende betrekken bij de plannen over de toekomst van hun huizen.

Lees verder
23 oktober 2019

Bewonersenquête: huurders Nijverheid tegen sloop van hun woningen.

Foto: SP Hengelo

Tientallen bewoners van de Nijverheid hebben de directie van woningcorporatie Welbions vanmiddag de resultaten aan van een enquête onder huurders aangeboden. De enquête maakt duidelijk dat meer dan 80% van hen zich tegen de sloopplannen van verhuurder keert.

Lees verder

Pagina's

U bent hier