h

Nieuws uit 2006

31 december 2006

ROOD Hengelo: "Kerst zonder kind in de cel"

Op kerstmiddag hebben de jongeren van ROOD afdeling Hengelo handtekeningen opgehaald in het kader van de actie "Geen Kind In De Cel". Dat uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen kiezen hun kinderen af te staan aan een pleeggezin of mee kunnen nemen de cel in, is volgens ROOD Hengelo namelijk onmenselijk.

Lees verder
5 december 2006

Groot Driene - niet vóór maar - tégen ontwikkeling luchthaven Twente

De handtekeningenactie die zaterdag 2 december bij het winkelcentrum Groot Driene is gehouden heeft ruim 1000 handtekeningen opgeleverd. In krap 3 uur tijd werden er door de actievoerders van Bewoners Belangen Grundel en Groot Driene honderden handtekeningen ingezameld.

Lees verder
24 november 2006

SP stemmers bedankt.

Net als in heel Nederland is de SP ook in Overijssel de derde partij geworden. In Hengelo werd zelfs door 2 van de tien kiezers op de SP gestemd.

Lees verder
21 november 2006

50 leden in Borne!!!

Op 27 september is een werkgroep van start gegaan om binnen afzienbare tijd een afdeling van de SP in Borne op te richten 18 november is de voornaamste barrière genomen!

Lees verder
17 november 2006

SP verwelkomt 500 ste lid in Hengelo (aangepast)

Op de drukste campagnezaterdag vlak voor de verkiezingen heeft de SP in Hengelo haar 500 ste lid feestelijk verwelkomd. Bij de campagnekraam werd Sandra de Jong als nieuw lid verwelkomd.

Lees verder
13 november 2006

De Campagne Finale is begonnen!

In alle afdelingen in het land maakt de SP zich op voor de finale, een SPetterende campagne tiendaagse tot en met 22 november. In Hengelo komt de stemming ook tot een hoogtepunt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier