h

Nieuws uit 2013

30 december 2013

SP wil opheldering wethouder over uitspraken verloskunde ZGT

De SP fractie is op zijn zachts gezegd zeer ongelukkig met de uitspraken van wethouder Oude Alink bij het bekend worden van verder verdwijnen van afdelingen van het ZGT ziekenhuis in Hengelo.

Lees verder
23 december 2013

Actie voor behoud Verloskunde ZGT Hengelo krijgt veel respons

Inmiddels zijn bij de petitie tegen de sluiting van de afdeling Verloskunde in het Hengelose al meer dan 3.500 handtekeningen binnen. Vanwege een flyer actie komen ook veel reacties digitaal binnen via www.hengelo.sp.nl.

Lees verder
14 december 2013

Dubbelslag voor SP politici

De SP afdeling is heel blij en trots dat de SP wethouder Mariska ten Heuw en de fractievoorzitter Floor van Grouw allebei de prijs Politicus van het jaar 2013 hebben gekregen.

Lees verder
27 november 2013

Actie behoud Verloskunde Hengelo: eerste 500 handtekeningen binnen

De SP heeft vandaag de aftrap van de actie voor behoud van Verloskunde in Hengelo gehouden. In twee en een half uur waren de eerste 500 handtekeningen binnen. Veel mensen waren speciaal naar de Beren op de Markt gekomen om een handtekening te kunnen zetten.

Lees verder
26 november 2013

Actie: Verloskunde moet in ZGT Hengelo blijven

De inwoners van Hengelo mogen niet de dupe worden van de fusie van en de concurrentie tussen de ziekenhuizen in Twente
Wij vinden dat ziekenhuisbevallingen en kraamzorg ook in Hengelo mogelijk moeten blijven en roepen de directie van het ZGT en de zorgverzekeraars op daarvoor zorg te dragen:

Lees verder
25 november 2013

SP start protest tegen sluiting Verloskunde ZGT Hengelo

Deze week begint de SP een protestactie tegen de dreigende sluiting van de afdeling verloskunde in Hengelo en roept daarbij alle Hengelose inwoners en organisaties op zich hierbij aan te sluiten. Aanstaande woensdag om 11.00 uur zal de SP bij de Beren op de markt de handtekeningactie starten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier