h

Nieuws uit 2016

30 december 2016

SP Tweede Kamerlid Renske Leijten spreekt in Hengelo over het Nationaal ZorgFonds

Foto: SP Hengelo

Op maandagavond  16 januari  is Renske Leijten, SP Tweede Kamerlid in Hengelo te gast op de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van de SP afdeling in popcentrum Metropool.

Lees verder
20 november 2016

SP WIL KLEINERE WONINGEN BOUWEN, BEHOUDEN EN BETAALBAAR HOUDEN.

Foto: SP Hengelo

De SP fractie komt met een voorstel dat de na-oorlogse kleine huisjes, zoals de ‘kabouterwoningen’ in de Bloemenbuurt en de witte huisjes in Veldwijk en de Nijverheid moet behouden als zeer gewilde en betaalbare woningen. Daarnaast wil de fractie dat de gemeente en Welbions op korte termijn 10 – 20 zogenaamde betaalbare nieuwe huurwoningen gaan bouwen, zogenaamde ‘tiny houses’   voor één of twee persoons huishoudens.

Lees verder
16 november 2016

Ga mee op 26 november naar den Haag: www.nationaalzorgfonds.nl

Foto: SP Hengelo

SP organiseert busvervoer naar landelijke manifestatie Nationaal ZorgFonds

Lees verder
13 november 2016

Vierde druk bezochte wijkavond over een Nationaal ZorgFonds in Hengelo

Foto: SP Hengelo

Na in Groot Driene, de Hasseler Es en in de Nijverheid deur aan deur te zijn geweest voor het ophalen van steun voor het Nationaal ZorgFonds is in de afgelopen weken de Hengelose Es bezocht door actieve Hengelose vrijwilligers. Vanwege de vele positieve reacties volgde er ook in deze wijk een openbare avond over dit onderwerp.

Lees verder
13 november 2016

Ga mee naar Den Haag op 26 november; Manifestatie Nationaal ZorgFonds

Foto: SP Hengelo

Het zal u niet ontgaan zijn.... Het kán u gewoonweg niet ontgaan zijn. Het Nationaal ZorgFonds, een initiatief van de SP, is inmiddels het gesprek van de dag onder vele mensen. In nieuwsprogramma's wordt gesproken over het onrechtvaardige eigen risico in de zorg. Wetenschappers en economen doen hun best om hetzij de marktwerking in de zorg te bestrijden, of angstvallig toch maar een beetje te verdedigen.

Lees verder
13 november 2016

SP: ‘Hengelo mag kinderen nooit de nodige zorg ontzeggen!’

Foto: SP Hengelo

De SP heeft tijdens de algemene beschouwingen bij de begroting van 2017 in Hengelo geconstateerd dat er op een aantal dossiers flinke voortgang geboekt.  En nu er voor het eerst een gunstige begroting zonder bezuinigingen kan worden gepresenteerd moet er niet meteen ondoordacht geld uitgegeven  worden. Een uitzondering  maakt de SP wel voor de Jeugdzorg in de komende jaren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier