h

Nieuws uit 2007

12 december 2007

SP inventariseert hoge eigen bijdrage van bewoners zorginstellingen

Veel bewoners van een AWBZ instelling hebben bericht gehad dat ze vanaf 1 januari 2008 een hogere eigen bijdrage moeten gaan betalen. Dit leidt tot grote verontrusting onder die bewoners. De SP in Hengelo roept mensen die hiermee zelf te maken hebben, of andere mensen kennen die dit ondervinden op om dit te melden. As. zaterdag 15 december kunnen zij daartoe terecht bij de SP kraam in de stad, van 11.00 tot 16.00 uur voor de Hema. Ook kan er telefonisch melding worden gemaakt op nummer: 074-2421042.

Lees verder
19 november 2007

Demonstreer mee tegen de versoepeling van het ontslagrecht

Op zaterdag 24 november organiseren de gezamenlijke vakbonden demonstraties tegen de versoepeling van het ontslagrecht. Net als de vakbonden ziet de SP werknemers niet als wegwerpartikelen en zijn wij tegen het flitsontslag. Dus roept de SP naast haar leden ook alle werknemers op tot deelname aan deze demonstraties.

Lees verder
13 november 2007

Harry van Bommel geeft gastles op SG Twickel over Afghanistan

In een goed gevuld klaslokaal deelt Harry van Bommel de Afghanistan krant uit en vraagt de veertig scholieren om hieruit het artikel met de titel "Politieke situatie in Afghanistan verslechtert" te lezen. Het is vijf minuten muisstil. Dat was even tevoren wel anders.

Lees verder
7 november 2007

Harry van Bommel in Hengelo

SP Tweede kamerlid Harry van Bommel zal op maandag 12 november een gastles verzorgen op scholengemeenschap Twickel in Hengelo.

Lees verder
23 oktober 2007

Afghanistan: donderdag avondwake in binnenstad Hengelo

Troepen terug uit Afghanistan

Binnenkort neemt het Kabinet een besluit over al het al dan niet verlengen van de missie in Uruzgan.
Uit onderzoek blijkt, dat tweederde van de Nederlandse bevolking wil, dat de missie niet wordt verlengd.

Lees verder
19 oktober 2007

Rob Kolner wordt voorzitter van de nieuwe, Bornse SP

Het heeft even geduurd, maar nu gaat het er toch echt van komen: de Bornse SP'ers verlaten het Hengelose nest en beginnen voor zichzelf. Op 24 oktober zal de Bornse afdeling een feit zijn! Hieronder een interview met de beoogde voorzitter overgenomen uit de Bornse Courant.

Lees verder

Pagina's

U bent hier