h

Dubbelslag voor SP politici

14 december 2013

Dubbelslag voor SP politici

De SP afdeling is heel blij en trots dat de SP wethouder Mariska ten Heuw en de fractievoorzitter Floor van Grouw allebei de prijs Politicus van het jaar 2013 hebben gekregen.

De verkiezing was georganiseerd door de Twentsche Courant Tubantia en Radio Hengelo TV. Mariska won de publieksprijs. Ze kreeg 34 % van de stemmen. Ruim 2100 stemmen werden uitgebracht. Mariska: "Ik zie het als een waardering voor onze manier van politiek bedrijven. Daar ben ik ontzettend trots op." Floor van Grouw werd door een vakjury als beste politicus gekozen. Hij kreeg verreweg de meeste punten (38). Tweede werd hierbij Mariska ten Heuw. De afdeling ziet deze uitverkiezing als een mooie opstart naar de raadsverkiezingen van 19 maart as.

U bent hier