h

Demonstreer mee tegen de versoepeling van het ontslagrecht

19 november 2007

Demonstreer mee tegen de versoepeling van het ontslagrecht

Op zaterdag 24 november organiseren de gezamenlijke vakbonden demonstraties tegen de versoepeling van het ontslagrecht. Net als de vakbonden ziet de SP werknemers niet als wegwerpartikelen en zijn wij tegen het flitsontslag. Dus roept de SP naast haar leden ook alle werknemers op tot deelname aan deze demonstraties.

FNV-actielogo flitsontslag exit!In het huidige ontslagrecht passen het CWI hoor en wederhoor toe. Argumenten van werkgever en werknemer worden gewogen en getoetst aan de normen van arbeidsrecht. Het is een waarborg voor het toepassen van fatsoensregels. Daar wil de SP niet vanaf. Kom daarom op 24 november om 11.00 uur naar de Hanzehal in Zutphen, waar een demonstratieve manifestatie plaatsvindt. Van 11.00-13.00 uur is er een programma met sprekers en muziek.

Vervoer

SP leden kunnen contact opnemen met hun afdelingsbestuur om gezamenlijk te reizen.

Er worden voor leden van FNV en CNV bussen ingezet. Zij hebben hiervoor een brief ontvangen.

Hiervoor kunt u zich aanmelden via de intekenlijsten die door de vakbondskaderleden in uw regio beschikbaar worden gesteld of via het actietelefoonnummer.

Contact
Via regionaal actietelefoonnummer Oost Nederland 0570-512127.

FNV-site

U bent hier