h

SP fractie verspreidt huis aan huis Hengelo SPeciaal krant

8 november 2009

SP fractie verspreidt huis aan huis Hengelo SPeciaal krant

In een SPeciaal Hengelo editie legt de Hengelose SP fractie verantwoording af aan de kiezers over de inzet van de fractie over het afgelopen jaar. Het is inmiddels een goede gewoonte dat de SP in een kleurrijke krant de Hengelose bewoners informeert over de activiteiten van de fractie.

Mariska ten HeuwSP fractievoorzitter Mariska ten Heuw: “Het is natuurlijk zo dat veel van wat we doen ook in krantartikelen verschijnt. Maar daarnaast zijn er zaken die we graag willen benadrukken, zoals in deze SPeciaal krant bijvoorbeeld onze niet aflatende aandacht voor een betere thuiszorg.”
In deze krant ook een interview met Tjeerd Derkink van de Skatewerkgroep in Hengelo, die hun acties ruim gesteund zien door de SP fractie. Ze hebben onlangs steun van de hele gemeenteraad gekregen voor het ontwikkelen van een Skatepark in het centrum van Hengelo.

De SPeciaal Hengelo krant wordt verspreid door de tachtig vrijwilligers onder de SP leden die de krant in hun buurt huis aan huis bezorgen.
Mariska ten Heuw: “Door die inzet van vrijwilligers zijn we in staat om meer te doen dan alleen debatteren in de gemeenteraad, want ook bij de verschillende acties en onderzoeken die we doen kunnen we op veel van onze leden rekenen. Daar zijn we verschrikkelijk trots op.”

De SPeciaal krant wordt in de maand november in heel Hengelo verspreid.

Hengelo SPeciaal

U bent hier