h

Wij verdienen het!

9 juli 2023

Wij verdienen het!

Foto: SP Hengelo

Dat is de titel van het mbo-manifest die op maandag 19 juni werd gelanceerd op het ROC de Gieterij door de SP jongeren.

Tijdens de actie kregen de jongeren veel bekijks door de aanwezigheid van een felrode VW busje. Er werden vele gesprekken gevoerd en handtekeningen opgehaald. Daarnaast is er ook een promovideo opgenomen die dag.

De SP jongeren hebben talloze enquêtes afgenomen en gesprekken gevoerd met mbo-studentenen. Met de opgedane kennis is het mbo-manifest opgesteld. Hiermee vragen de SP jongeren steun voor bestrijden van misstanden binnen het MBO. Hierbij gaat heb bijvoorbeeld om ongelijke behandeling op stageplekken, hoge kosten voor boeken, slecht ov in buitengebieden of slechte begeleiding.

Steun het manifest en mbo-studenten: mboactie.nl

Reactie toevoegen

U bent hier