h

SP ledenvergadering kiest nieuw bestuur

2 maart 2023

SP ledenvergadering kiest nieuw bestuur

Foto: SP Hengelo

Met grote meerderheid is er op 23 februari een nieuw bestuur gekozen van de SP afdeling Hengelo.

De leden kozen opnieuw Vincent Mulder als voorzitter. Nieuw in het bestuur werd Jolanda de Lang gekozen als organisatiesecretaris. Zij volgt daarmee Jean Rouwet op, die na meer dan 50 jaar het bestuur aan anderen over wil laten. Rouwet blijft zijn activiteiten voortzetten op het gebied van de logistiek. De verspreiding van de Tribunes en het lokale en landelijke drukwerk.

Floor van Grouw en Frank Meesters werden tot algemeen bestuurslid gekozen. Samen met fractievoorzitter Hugo Koetsveld en penningmeester Martin Leeuwerink vormen zij een zeskoppig bestuur die op basis van het unaniem aangenomen afdelingsplan aan de slag kan gaan.

De ledenvergadering dankte de scheidende bestuursleden Bill Brugman en San Mulder voor hun inzet.

Zie hier het nieuwe bestuur: HIER

Reactie toevoegen

U bent hier