h

SP haalt publieke steun op voor de werkers in de zorg

9 september 2021

SP haalt publieke steun op voor de werkers in de zorg

Foto: SP Hengelo

Aanstaande zaterdag 11 september staat de SP in de binnenstad, tegenover de Hema, met een marktkraam waar iedereen steun kan betuigen aan alle werkers in de zorg. De zorg verdient meer dan applaus is de stellige overtuiging van de partij waar ze actie voor voert. Het is voor het eerst dat de partij na de zeer beperkende coronamaatregelen het publiek weer vraagt om hun mening te geven bij de kraam (uiteraard met inachtneming van 1,5 meter afstand)

De partij vindt het de hoogste tijd dat het demissionaire kabinet de aangenomen Tweede Kamer motie voor hogere salarissen gewoon moet gaan uitvoeren. Het is keihard nodig om extra zorgmedewerkers te kunnen werven, want de werkdruk is hoog en de tekorten zijn groot. Daarom wil de SP meer publieke druk opvoeren richting den Haag.

Bij de SP kraam kan de petitie voor meer dan applaus ondertekend worden; vanaf 11.00 uur voor de Hema langs de Enschedesestraat.

Reactie toevoegen

U bent hier