h

De SP Hengelo wenst u fijne feestdagen en voor 2021 gezondheid en veel solidariteit!

24 december 2020

De SP Hengelo wenst u fijne feestdagen en voor 2021 gezondheid en veel solidariteit!

Foto: SP Hengelo

Voor velen is het jaar dat ten einde loopt een jaar dat veel onzekerheid, soms verdriet en zorgen bracht. Sommigen van ons hebben zich wellicht eenzaam gevoeld of angstig. Hoe kan dit? Wat gebeurt er? En wanneer wordt het weer zoals normaal?

Dit jaar hebben we ook gezien dat er in de politiek veel beroering is over de aanpak van deze crisis. 

En nog meer beroering over die andere crisis, waarbij de belastingdienst en verschillende ministeries duizenden ouders dupeerden, maar dat eigenlijk onder het vloerkleed wilden vegen.

De verantwoordelijke politici kloppen het stof van hun schouders en willen over tot de orde van de dag.

Want er zijn binnenkort verkiezingen.

Onze Renske Leijten heeft daarin namens de SP laten zien hoe het ook kan: zorgen dat wel de onderste steen boven komt. En ze is nog niet klaar. We zijn nog niet klaar.

Om je alvast te laten lezen hoe de SP Hengelo dit jaar afsluit en het nieuwe jaar wil beginnen op weg naar die belangrijke verkiezingen van 17 maart is in de bijlage de jaarkrant Hengelo SPeciaal te lezen.

Die zullen we in de komende weken in heel Hengelo huis aan huis gaan verspreiden.

In die krant staat alvast aangekondigd dat we op maandagavond 18 januari een digitale SP nieuwjaarsbijeenkomst houden, waar jij ook alvast van harte voor uitgenodigd bent. Je kunt dan via www.hengelo.sp.nl de youtube uitzending bijwonen vanaf 20.00 uur.

Klik op de afbeelding om de jaarkrant te openen.

U bent hier