h

Ga mee met de bus! Manifestatie - Tijd voor Rechtvaardigheid

13 september 2018

Ga mee met de bus! Manifestatie - Tijd voor Rechtvaardigheid

Foto: SP Hengelo

Het is 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging; het begin van een gigantische crisis. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. Sindsdien is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Daarom starten we op zaterdag 15 september in Rotterdam een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd van rechtvaardigheid.

Wij willen met zo veel mogelijk mensen, en dat mogen zeker ook niet-leden zijn, aanwezig zijn bij de manifestatie in Rotterdam. De bijeenkomst is naast de Erasmusbrug in Rotterdam en begint om 13.00 uur; om 15.30 uur wordt de manifestatie afgesloten.

Vanuit Twente gaan we er met de bus naar toe; vertrek is om 10.20 uur voor het NS station Hengelo (ter hoogte van de Schouwburg Hengelo); kosten 7,50 euro opgave via hengelo@sp.nl of 074-2421042

Zie ook: 
https://doemee.sp.nl/15september

U bent hier