h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 8 Ria Rouwet

13 maart 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 8 Ria Rouwet

Foto: SP Hengelo

"Wij willen minder restafval, zodat de afvalstoffenheffing omlaag kan."

Ria Rouwet over zichzelf:

"Toen ik in 1972 in Hengelo kwam wonen, kwam ik al snel in aanraking met de SP. In die tijd voerde de SP actie tegen de oorlog in Vietnam.

Op andere terreinen was de SP toen ook al actief: op het gebied van huren, milieu, werkgelegenheid, etc. Daardoor ben ik altijd bij de SP betrokken gebleven. De afgelopen 12 jaar heb ik me beziggehouden met het gemeenteraadswerk. Van 2006 tot 2010 als raadslid, tot 2014 als fractievertegenwoordiger en de laatste periode weer als raadslid. Nadat ik 45 jaar in de bibliotheekwereld heb gewerkt, ben ik sinds een paar maanden bij de deur. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat ik nu vrijwilligerswerk in een verpleeghuis doe. En daarnaast ben ik nog steeds actief voor atletiekvereniging MPM, want ook sportverenigingen kunnen niet zonder vrijwilligers. "

U bent hier