h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 5 Vincent Mulder

16 maart 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 5 Vincent Mulder

Foto: SP Hengelo

"Wij willen voor iedereen betaalbare woningen en gevarieerde wijken met goede voorzieningen in de buurt, zoals een school, winkels en groen."

Vincent Mulder over zichzelf:

"Klagen helpt niet, medestanders vinden en actie voeren wel. Onder dat motto werd ik in 1997 actief in de SP, eerst in Arnhem, daarna al snel in Hengelo, waar ik met mijn gezin destijds naartoe verhuisde.

Als huisman ging al snel veel vrije tijd naar de SP.
Samen met Jean Rouwet, Jan Heerdink en tientallen andere actieve SP leden wisten we veel te bereiken. We stopten de chloortrein, behielden tot twee maal toe de bibliotheek in de Hasseler Es, zorgden voor Gratis met de bus voor 65 Plus. Ik ben gekozen lid van het partijbestuur. Ik heb Tropische landbouw gestudeerd in Wageningen, en heb ruim 8 jaar in Vietnam gewerkt als ontwikkelingswerker in de bijenteelt. Mijn grootste hobby, de volkstuin heb ik nog even in de wacht gezet. Ik ben sinds 2006 raadslid. Hengelo moet een
sociale stad van alle inwoners worden. Ik zet me graag in om met mensen,
bewoners, huurders, skaters te zorgen voor een betere buurt, wijk en stad. En waar het kan een beter Nederland. Concreet van het grootste belang is de banen van Siemens in Hengelo te houden en het Hengelose ziekenhuis volwaardig met een 24 uurs bereikbare spoedeisende hulp."

U bent hier