h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 10 Hans van Doren

11 maart 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 10 Hans van Doren

Foto: SP Hengelo

"Culturele voorzieningen en initiatieven zijn onmisbaar. Daar moeten we in investeren, zowel in professionals als in amateurs."

Hans van Doren over zichzelf:

"De afgelopen twee termijnen heb ik deel uitgemaakt van de fractie van de SP in de gemeenteraad en heb me daar in diverse onderwerpen verdiept. Niet echt op de voorgrond maar als een van de raderen in de machine. Mijn aandachtsgebieden liggen vooral op het gebied van sport en cultuur, terreinen die bijdragen aan de geestelijke en lichamelijke hygiëne van de mens. Terreinen ook waar al gauw op bezuinigd wordt als het financieel allemaal minder gaat.

Ik ben ooit politiek actief geworden omdat ik in de loop der jaren steeds meer zaken zag gebeuren die me verontrustten. Ons land is steeds meer verworden tot een land waar mijn kinderen en ik niet vrij en blij meer kunnen verkeren. Langs de zijlijn toekijken heb ik lang genoeg  gedaan en ik heb me de laatste tijd dan ook in proberen te zetten voor het verbeteren van de wereld om te beginnen in Hengelo. Zelf heb ik het nog niet zo slecht, een redelijk inkomen en een vaste baan.

Werkzaam in de gehandicaptenzorg zie ik steeds meer mogelijkheden voor zorgverlening om me heen wegvallen en ik zit nu midden in een veranderingsproces op mijn werk waarbinnen heel veel zaken worden gereorganiseerd en de zorgverlening soberder en steeds minder menswaardig wordt. Dat heeft de afgelopen tijd vrij veel van mijn tijd opgeslokt en zal het de komende tijd ook nog blijven doen."

U bent hier