h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 22 Henk Kippers

27 februari 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 22 Henk Kippers

“Werkgevers moeten actief worden aangesproken op het bieden aan werk aan mensen met een arbeidsbeperking. Natuurlijk moet de gemeente als werkgever zelf het goede voorbeeld geven”.

Henk Kippers over zichzelf:

"Ik ben 65 jaar, getrouwd en heb twee dochters. Ik ben geboren Hengeloer, en woon in de Hasseler-es. Ik werk bij de stichting Philadelphia.

Ik ben lid van de SP omdat deze de meest actieve, eerlijke en kritische partij is die ik ken. Een partij die de handen uit de mouwen durft te steken om onrecht aan te pakken, en die zich steevast uitspreekt tegen gekonkel en doofpotaffaires. Ik heb het idee dat er heel wat verbeterd kan worden in de samenleving. Om sturing te geven aan die verbetering is het van belang dicht bij de inwoners te staan. Het raadslidmaatschap biedt die mogelijkheid. Ik vind het heel belangrijk om op lokaal niveau signalen op te vangen van de mensen die het aangaat. Dat is ook de leuke kant van het politieke werk, met mensen in contact komen. Dan hoor je wat er leeft in de stad, wat de mensen willen en wat de problemen zijn. Dat is dé input waarmee we verder kunnen werken om de stad beter te laten draaien. Laten we nu samen de mouwen opstropen en van Hengelo een fijne stad  maken voor iedereen!"

U bent hier