h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 20 Frans Houweling

1 maart 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 20 Frans Houweling

“Twente is één economische regio. Het Twentekanaal is voor de regionale economie van groot belang. Vervoer over water is zeer goed alternatief voor vervoer over de A1. Daar moeten we volop op inzetten”.

Frans Houweling over zichzelf:

"Ik ben geboren in 1950 in Utrecht en ben nu dus met pensioen. In 1971 ben ik naar Enschede gekomen om te studeren en in 1981 naar Hengelo verhuisd.
Tot mijn pensionering werkte ik op de Universiteit Twente waar ik mij bezig hield met advisering op het gebied van goede arbeidsomstandigheden. Tevens was ik daar vele jaren actief in universiteitsraad, faculteitsraden en in het personeelsoverleg. Ik geloof in een sociale maatschappij waar iedereen gelijk is en de sterken opkomen voor de zwakkeren. Ik ben actief binnen de SP omdat de SP echt iets doet om de maatschappij te veranderen. Zo voerden ze het afgelopen jaar o.a. actie tegen de voorgenomen sluiting van de Hengelose spoedeisende hulp en tegen de sluiting van Siemens.  Daarnaast neemt de SP in Hengelo al sinds 2010 bestuursverantwoordelijkheid. Ondanks de opgelegde bezuinigingen uit Den Haag lukt het de SP om Hengelo sociaal te houden.
Laten we er met z'n allen voor zorgen dat de SP dit beleid de komende 4 jaar kan voortzetten."

U bent hier