h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 16 Annemieke Paalman-Huiskes

5 maart 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 16 Annemieke Paalman-Huiskes

“Zorg moet zo dicht mogelijk bij de mensen worden aangeboden. Bij voorkeur met laagdrempelige, algemene collectieve voorzieningen waar mensen zonder indicatie binnen kunne lopen”. 

Annemieke Paalman-Huiskes over zichzelf:

"Ik ben 68 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. In 1967 ben ik begonnen als verpleegkundige in de verstandelijk gehandicaptenzorg en later werkte ik als activiteitentherapeut binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Inmiddels ben ik sinds 3 jaar gepensioneerd nadat ik in totaal ruim 28 jaar in de gezondheidszorg heb gewerkt.
Omdat ik een chronische ziekte heb ben ik zelf ook  hulpvrager. Mede  hierdoor is mijn aandachtsgebied ook binnen de SP de zorg w.o. WMO,  thuiszorg etc. Al jaren had de SP mijn sympathie omdat zij opkomen voor  de zwakkeren in de maatschappij waaronder veel cliënten uit mijn voormalig werkveld vallen. Aan enkele acties voor behoud van verworvenheden binnen  de gezondheidszorg, heb ik  onlangs en in het verleden meegewerkt.
Mijn partner was al jaren lid dus besloot ik in 2008 óók lid te worden,  omdat ik vind dat met name in Hengelo, de partij al veel successen heeft  geboekt met vele acties."

U bent hier