h

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 11 Rob Kolner

10 maart 2018

MAAK KENNIS MET ONZE KANDIDATEN. VANDAAG NR. 11 Rob Kolner

“Er mogen geen woningen worden gesloopt in het goedkoopste huursegment. Er is heel veel behoefte aan en er kan nooit worden teruggebouwd tegen dezelfde huurprijs”. 

Rob Kolner over zichzelf:

"Ik ben 33 jaar en werkzaam als Organizer bij de FNV. Ik ben hierbij betrokken in de VVT (verpleeg en verzorgingshuizen en thuiszorg.)  Naast de SP heb ik als hobby het spelen van bordspellen, lees ik graag en bezoek vaak het theater en de bioscoop. 

Ik ben actief voor de SP omdat ik samen met mensen wil opkomen voor hun belang en wil knokken voor wat van ons allemaal is. Een goede woning, veilige buurt en goede verzorging is voor iedereen belangrijk. Het recht van de sterkste of rijkste zou daarbij niet het uitgangspunt moeten zijn in een samenleving. Dus samen vechten voor ons belang. Dat kan ik niet alleen. Gelukkig kan dat samen met de SP en mensen uit buurten,wijken en verenigingen.

Mensen moeten zeker de gelegenheid krijgen om zich individueel te ontwikkelen maar waar dat door omstandigheden niet mogelijk is zijn we als samenleving verplicht elkaar te helpen. Niet het belang van het geld maar het belang van de mensen zou daarbij het eerste uitgangspunt moeten zijn. Omstandigheden maken immers de mens."

U bent hier