h

Ledenvergadering SP Hengelo spreekt verontwaardiging uit over ‘belastingontwijking’.

1 december 2017

Ledenvergadering SP Hengelo spreekt verontwaardiging uit over ‘belastingontwijking’.

Foto: SP Hengelo

Op de drukbezochte ledenvergadering van de SP was er grote verontwaardiging over de aantijgingen van ex VVD raadslid Stan Horsthuis, die via een nog niet besproken motie in de gemeenteraad de SP raadsleden beschuldigt van belastingontwijking.

In een door alle aanwezige leden onderschreven verklaring werd fel afstand genomen van deze aantoonbaar onjuiste beschuldiging. De leden ‘zijn trots op de volksvertegenwoordigers van de SP in Hengelo, die door hun deelname aan de afdrachtregeling duidelijk maken dat de SP bestaat uit mensen die solidair zijn met elkaar’. Horsthuis zal worden gevraagd zijn beschuldigingen in te trekken.

Deze verklaring luidt:

De leden van de SP Hengelo vanavond, 30 november in een ledenvergadering bijeen spreken uit:

Trots te zijn op de volksvertegenwoordigers van de SP in Hengelo. De volksvertegenwoordigers die door hun deelname aan de afdrachtregeling van de SP duidelijk maken dat de SP bestaat uit mensen die solidair zijn met elkaar en die hiermee duidelijk maken dat alle leden die actief zijn voor de SP gelijk zijn.

Verontwaardigd te zijn door de herhaaldelijk opduikende beweringen over belastingontwijking door de SP en/of de volksvertegenwoordigers van de SP.

De ledenvergadering neemt fel afstand van deze aantoonbaar onjuiste beweringen die de integriteit van onze volksvertegenwoordigers schaadt.

U bent hier