h

Superzaterdag voor behoud spoedeisende zorg ZGT

14 augustus 2017

Superzaterdag voor behoud spoedeisende zorg ZGT

Foto: SP Hengelo

Zaterdag 12 augustus, ondanks het wat tegenvallende weer trokken meer dan 20 SP'ers de Hasseler Es in. Vol goede moed, om ook midden in de vakantie ingesprek te gaan met bewoners in de buurt en om steun te vragen voor het behoud van de spoedeisende zorg in het ZGT Twente.

Foto: SP Hengelo

https://hengelo.sp.nl/form/wilt-u-ook-niet-dat-de-ziekenhuiszorg-verder-...  

Al snel werd duidelijk dat ook in de Hasseler Es zich veel mensen grote zorgen maken over het steeds verder uitkleden van het Hengelose Ziekenhuis laten mensen weten dat ze in een prettige wijk wonen, waar goed oog moet blijven voor de verkeersveiligheid. Het winkelcentrum Hasselo wordt ook als zeer positief ervaren. De SP Hengelo zal zich ook hard blijven maken voor de winkelgebieden buiten het centrum.

Foto: SP Hengelo

De SP laat zien dat ook buiten verkiezingstijd en midden in het reces contact in de buurt de basis is van hoe wij in de politiek staan. Spreekt u dit ook aan. Sluit u dan aan. https://www.spnet.nl/aanmelden/lid

Word dan snel lid van de SP - SPnet | Alle informatie
www.spnet.nl
Samen bouwen we aan een land waar mensen niet concurrenten maar buren en collega's zijn.

U bent hier