h

Grote opkomst bij informatieavond over Nationaal Zorgfonds in de Hasseler Es

18 juli 2016

Grote opkomst bij informatieavond over Nationaal Zorgfonds in de Hasseler Es

Foto: SP Hengelo

Bijna honderd belangstellenden waren aanwezig op een informatiebijeenkomst in het Kulturhus Hasselo die door de plaatselijke SP afdeling was georganiseerd om te spreken over het Nationaal Zorgfonds. Het plan voor één zorgverzekering met een verruimd basispakket, inclusief fysiotherapie, tandzorg en vergoeding  kosten geestelijke gezondheidszorg. Bijzonder is ook dat in dit plan er geen eigen risico meer wordt gevraagd van alle verzekerden.

Vanuit de zaal kwam er veel bijval voor dit plan, waarbij meteen af wordt gerekend met de gekte van de concurrerende zorgverzekeraars, die zo ongeveer de macht over wat wel en niet verstrekt wordt overnemen van de mensen die er werkelijk over zouden moeten gaan, de artsen, specialisten en doktoren.  Bovendien verspillen al die zorgverzekeraars miljoenen aan reclame-advertenties en aan de salarissen voor de directietop in de organisatie.

Ook de gekte van administratie en miljoenenverslindende bureaucratie kan met dit plan Nationaal Zorgfonds gestopt worden.

Foto: SP Hengelo

Vorige maand was er al een succesvolle avond met grote opkomst in Groot Driene. Volgende maand zal de SP de mensen in de Nijverheid informeren en er een bijeenkomst organiseren.

Voor iedereen die net als deze mensen in de Hasseler Es die dit plan willen ondersteunen : www.nationaalzorgfonds.nl

U bent hier