h

SHARON GESTHUIZEN SPECIALE GAST OP SP NIEUWJAARSBIJEENKOMST IN METROPOOL

13 januari 2016

SHARON GESTHUIZEN SPECIALE GAST OP SP NIEUWJAARSBIJEENKOMST IN METROPOOL

Foto: SP

De SP Hengelo houdt haar Nieuwjaarbijeenkomst op maandagavond 18 januari in Metropool.

Dit keer is Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen speciale gast. Gesthuizen was onlangs in de race voor het voorzitterschap van de partij en wordt gezien als een van de toptalenten in de partij. Ze zal spreken over de crisis in het winkelbedrijf en de leegstand in de binnensteden van Nederland als een van de gevolgen van de crisis. Ook zal ze haar mening geven over de situatie van de vluchtelingenopvang op de verschillende plaatsen in het land, waaronder ook in Hengelo. Ook zal SP fractievoorzitter Floor van Grouw de inzet van zijn partij aangeven in het komende jaar.

De avond begint rond 19.30 uur met muziek van de Hengelose band The Coffeecats, die ook de muzikale omlijsting van de avond verzorgen.

Tevens zal er in het programma een presentatie worden gegeven door de kunstenaars Ymko Piek en Dimitri de Wit hun schilderprojecten ter verfraaiing van de binnenstad laten zien en toelichten. Ook hun verbinding met studenten van de AKI en met de mensen uit het asielzoekerscentrum in de binnenstad zullen ze uit de doeken doen.

Momenteel wordt in Hengelo de Speciaal Hengelo krant huis aan huis verspreid met daarin de uitnodiging voor alle inwoners om op deze nieuwjaarsbijeenkomst aanwezig te zijn.

Foto: SP Hengelo

U bent hier