h

Protest tegen sluiten sociale werkvoorziening Topcraft

1 november 2011

Protest tegen sluiten sociale werkvoorziening Topcraft

De SP zal op dinsdagavond 1 november deelnemen in de protestmanifestatie die de werknemers en de Abva Kabo voor het gemeentehuis in Denekamp organiseren voorafgaand aan de vergadering van de gemeenteraden van Dinkelland, Oldenzaal en Losser.

Keten van solidariteit

Om 19.00 uur zullen actievoerders duidelijk maken dat armoede niet zal werken en de beschutte werkplekken bij Topcraft dus behouden moeten blijven. Tijdens de vergadering van de gemeenschappelijke raden zal het opheffen van Topcraft besproken worden.

Steunbetuigingen
De SP heeft in de afgelopen dagen honderden steunbetuigingen opgehaald in Oldenzaal en Denekamp. Mensen is gevraagd om een werkhandschoen te tekenen waarop de kabinetesplannen worden gehekeld die zorgen voor grote onrust bij de sociale werkvoorzieningsbedrijven.
De getekende handschoenen vormen een ketting van Solidariteit. Ook tientallen werknemers van Topcraft hebben de werkhandschoenen van hun hartekreet voorzien, een oproep aan het Kabinet om de drastische plannen voor de bezuinigingen bij het vuilnis te zetten.

U bent hier