h

Paulus Jansen op informatieavond over de gevolgen van de kabinetsplannen voor huurders

7 maart 2011

Paulus Jansen op informatieavond over de gevolgen van de kabinetsplannen voor huurders

De SP in Hengelo organiseert op donderdag 10 maart een informatiebijeenkomst over de kabinetsplannen en de Brusselse druk op sociaal huren. De bijeenkomst vindt plaat in Genux aan de Deldenerstraat 24 in Hengelo en begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur).

Paulus JansenHet Kabinet Rutte wil huurders met een hoger inkomen vanaf 1 juli dit jaar een extra huurverhoging van vijf procent laten betalen. Het zou gaan om huurders met inkomens boven de 43.000 euro. De SP stelt zich fel te weer tegen deze plannen.
Paulus Jansen, Tweede Kamerlid voor de SP, zal uitleg geven over de ondeugdelijkheid van deze plannen waarbij het zogenaamde 'Scheef Wonen' zou moeten worden aangepakt. Ook zal de Wijkenmanager van Welbions, de heer Bert Schipper uitleggen wat de maatregelen voor de Hengelose situatie zouden betekenen.

De avond is gratis toegankelijk voor iedereen.

U bent hier