h

SP samen met Kamerlid deur aan deur in Hengelose Es voor minder Brussel

1 juni 2009

SP samen met Kamerlid deur aan deur in Hengelose Es voor minder Brussel

SP leden gaan op dinsdagavond 2 juni in de Hengelose Es deur aan deur om de mensen te vragen om op 4 juni SP te gaan stemmen bij van de Europese verkiezingen. Hierbij zal de mensen gevraagd worden of ze net als de SP vinden dat Brussel minder macht moet krijgen, en dat het met de Brusselse bureaucratie nu maar eens afgelopen moet zijn.

Jasper van DijkOnder de SP ers bevinden zich onder andere SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk, onderwijs woordvoerder en voordien zelf SP fractiemedewerker in Brussel. Ook zal het Hengelose SP raadslid Vincent Mulder meedoen. Hij staat op plaats 11 op de landelijke lijst van zijn partij.

Bij de gesprekken met de bewoners in de Hengelose Es zal het onder andere ook gaan over het slopen van de skatebaan bij de Weusthagsporthal. Onlangs brak er veel verzet los over de plotselinge sloop. Inmiddels heeft de verantwoordelijk wethouder onder druk van het protest nu weer gesprekken toegezegd. Buurtbewoners zal gevraagd worden wat zij vinden van de speelvoorzieningen voor de jongeren.

verkiezingsbord

U bent hier