h

SP Ouderen op bezoek bij Atelier Artistiek

26 maart 2009

SP Ouderen op bezoek bij Atelier Artistiek

Maandagmorgen 23 maart jl. bracht de SP ouderengroep in het kader van hun maandelijkse bijeenkomsten een bezoek aan het Atelier Artistiek, de kunstenaarswerkplaats voor verstandelijk gehandicapten.

Het Atelier is sinds een jaar gevestigd in het voormalige pand van de Kringloopwinkel aan de Steijnstraat. Het Atelier is een onderdeel van de stichting Aveleijn die actief is op het gebied van wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke handicap.

Op bezoek bij Artistiek

Na een woord van welkom door Edo Supan werd een rondgang gemaakt langs de schilderijen in de expositieruimte op de begane grond. Het veel mooie werk was voor de bezoekers een grote verrassing. Vervolgens werd er na een kopje koffie in het atelier op de bovenverdieping verdere uitleg gegeven over de werkwijze van het Atelier Artistiek door Christine Ribbert die de leiding overneemt van Edo Supan. Aan het slot van het bezoek kon men zich opgeven als Vriend van het Atelier Artistiek ter ondersteuning van extra activiteiten voor de deelnemende kunstenaars.

Napraten met een kopje koffie

De volgende ouderenbijeenkomst in Hengelo vindt plaats op maandagochtend 20 april om 10.00 uur op Cronjéstraat 12

U bent hier