h

Gratis met de bus naar Grijs op Reis manifestatie

13 oktober 2006

Gratis met de bus naar Grijs op Reis manifestatie

Vanaf deze zomer hebben 65 SP afdelingen in honderden dorpen en steden, waaronder Hengelo, Borne en Oldenzaal meegedaan met de actie Grijs op Reis, waarin gepleit wordt voor Gratis met Trein en Bus voor 65 Plus.

Inmiddels hebben verschillende andere politieke partijen dit voorstel (deels) in hun verkiezingsprogramma’s opgenomen. In totaal zijn meer dan 100.000 handtekeningen door ondersteuners van deze eis gezet op lego blokjes

Manifestatie op 24 oktober

Op dinsdag 24 oktober organiseert het SP Ouderenplatform, de initiatiefnemer van de Grijs op Reis een slotmanifestatie op het Plein in Den Haag, waar de blokjes in de vorm van gratis bussen en treinen zullen worden aangeboden aan een kamerdelegatie.

De SP afdelingen van Twente roepen zoveel mogelijk mensen op om deel te nemen aan die manifestatie. Daartoe organiseert de SP die dag gratis busvervoer vanuit de Twentse steden naar deze manifestatie in Den Haag.
Wilt u ook mee op 24 oktober met deze bus(sen), geef u dan op via tel: 074-2421042 of 2421997 of via email. U hoort dan van tijd en plaats van vertrek.

SP-ouderen

U bent hier