h

Nieuwjaarsbijeenkomst SP Hengelo in Metropool met Kamerlid Sandra Beckerman te gast.

2 januari 2024

Nieuwjaarsbijeenkomst SP Hengelo in Metropool met Kamerlid Sandra Beckerman te gast.

Foto: SP Hengelo

Maandagavond 15 januari houdt de SP haar Nieuwjaarsbijeenkomst in popcentrum Metropool met Tweede Kamerlid Sandra Beckerman als hoofdgast.

Beckerman is de drijvende kracht achter het Gronings verzet tegen de gaswinning en voorvechter voor genoegdoening van de slachtoffers. Ook zal ze ingaan op de grote wooncrisis, het grote tekort aan betaalbare woningen, en de groeiende tweedeling in de samenleving tussen woningzoekenden en huisjesmelkers.

De avond is voor iedereen toegankelijk. Vanaf 19.30 uur wordt een ieder verwelkomd met koffie of thee. Het programma begint om 20.00 uur.

Ook te gast is oud advocaat Bob Ruers, die zijn leven lang actief is geweest voor asbestslachtoffers. Hij zal het laatste nieuws komen vertellen over de op handen zijnde zaak die wordt aangespannen tegen de directie van het bedrijf Eternit. Zij hebben willens en wetens werknemers, hun familie en inwoners van met name Twente blootgesteld aan hun kankerverwekkende asbest.

De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door het duo Tess en Merlijn.

In de pauze is er een drankje voor iedereen. De avond wordt rond 22.00 uur afgerond.

In de komende weken wordt de uitnodiging voor deze openbare Nieuwjaarsbijeenkomst huis aan huis verspreid in de ‘SPeciaal Hengelo krant’.

Klik op de afbeelding om deze digitaal te bekijken.

Reactie toevoegen

U bent hier